Wednesday 25 January 2012


Πυρά κατά Ντάουνερ για το «Προεδρία Ελληνοκυπρίων»

Τον ειδικό σύμβουλο του γγ του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ καταγγέλλει ο πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου, για τον χαρακτηρισμό της κυπριακής προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ ως «Προεδρία των Ελληνοκυπρίων».

Πυρά κατά Ντάουνερ για το «Προεδρία Ελληνοκυπρίων»
Ο κ. Ομήρου τονίζει ότι το θέμα που προκύπτει από τον χαρακτηρισμό αυτό, είναι μείζον και επισημαίνει πως ''πρόκειται για απαράδεκτη συμπεριφορά που συνιστά βάναυση παραβίαση όλων των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας περί Κύπρου, του Καταστατικού Χάρτη του ΟΗΕ, των κανόνων διεθνούς νομιμότητας και των αρχών και θεσμών της ΕΕ''.
«Να διασφαλίσει την αντικειμενικότητα, την αμεροληψία και το κύρος του προσώπου που διορίζει ως αντιπρόσωπό του στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού», δήλωσε ο κ. Ομήρου, υπογραμμίζοντας τις ευθύνες του γγ του ΟΗΕ

1 comment:

  1. βρε που καταντήσαμε ! όλοι θέλουν να είναι ευχάριστοι στους εισβολείς,η μνήμη δείχνει να ξεχνά την πρόσφατη ιστορία και μαζί τα ψηφίσματα του ΟΗΕ που εντεταλμένος είναι για την εφαρμογή του δικαίου και της ειρήνης. Ας συνέλθουμε λιγάκι για να υπηρετήσουμε το δίκαιο κ. του ΟΗΕ.

    ReplyDelete