Tuesday 8 November 2016

ND ανακύκλωση φθαρμένων προσώπων και ........


Νέα Δημοκρατία για ανασχηματισμό: Ανακύκλωση φθαρμένων προσώπων και νεότερων εξ ίσου αναξιόπιστων και ιδεοληπτικών

Κυβέρνηση χωρίς έμπνευση, σχέδιο και αποτελεσματικότητα
Νέα Δημοκρατία για ανασχηματισμό: Ανακύκλωση φθαρμένων προσώπων και νεότερων εξ ίσου αναξιόπιστων και ιδεοληπτικών
Share4
εκτύπωση  

Για ανασχηματισμό που είναι μια ανακύκλωση φθαρμένων προσώπων και νεότερων εξ ίσου αναξιόπιστων και ιδεοληπτικών, κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία που συντηρεί το επιχείρημα ότι υπάρχει κίνδυνος για τέταρτο μνημόνιο.

Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση που έχει στόχο να καταστεί η ίδια πόλος έλξης κεντρογενών ψηφοφόρων, υπογραμμίζει ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον ανασχηματισμό απέτυχε παταγωδώς να κάνει πράξη τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ με πρόσωπα της ευρύτερης κεντροαριστεράς.
Η ηγεσία της Ν.Δ. φωτίζει τα πρόσωπα των υπουργών Νίκο ΠαππάΔημήτρη Παπαδημητρίου, της Έφης Αχτσίογλου, του Πάνου Σκουρλέτη και άλλων για να ενδυναμώσει την κριτική του στην κυβέρνηση, ενώ θα συνεχίσει ο πρόεδρος του κόμματος να θέτει με ένταση το ζήτημα των πρόωρων εκλογών και θα συνεχίζονται οι περιοδείες για να συντηρηθεί το προεκλογικό κλίμα.
«Είναι μια Κυβέρνηση χωρίς έμπνευση, σχέδιο και αποτελεσματικότητα, η οποία κινείται ανάμεσα στις ιδεοληψίες, στους δογματισμούς καις το πάθος για εξουσία το οποίο έχει αναγάγει σε αυτοσκοπό» μεταδίδεται από το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και συμπληρώνουν: «Είναι ένα και το αυτό. Μια επικίνδυνη παρέα νομής της εξουσίας, χωρίς ιδέες, αξίες και πεποιθήσεις. Μια Κυβέρνηση ανίκανη να βγάλει τη χώρα από την κρίση, μακριά από τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας».
Σύμφωνα με τα ανώτερα στελέχη της Ν.Δ.ο κ. Τσίπρας, «αναβάθμισε τους «κολλητούς» του φίλους με χαρακτηριστική περίπτωση τον κ. Παππά», τον οποίο η Πειραιώς χαρακτηρίζει ως αποτυχημένο υπουργό - καναλάρχη, που προσωποποίησε επί πολλούς μήνες τις, κατά την ίδια, «πραξικοπηματικές παρεμβάσεις στο τηλεοπτικό τοπίο» και επιβραβεύτηκε με υπουργείο που αφορά το σύνολο της ψηφιακής πολιτικής διατηρώντας και την αρμοδιότητα των Μ.Μ.Ε.
«Για να βολέψει τον έτερο «κολλητό» του, Αλέκο Φλαμπουράρη έφτιαξε Υπουργείο με αρμοδιότητα τα ... ρουσφέτια, δίνοντας θεσμική υπόσταση στις αγοραίες πελατειακές λογικές του ΣΥΡΙΖΑ. Τοποθέτησε στη θέση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης ένα πρόσωπο που έχει ταχθεί υπέρ του διπλού νομίσματος, αμφισβητώντας στην ουσία την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη. Στον τομέα της Υγείας, που βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης, παρέμεινε το δίδυμο που προκαλεί με την ανικανότητα, την αλαζονεία και τον αυταρχισμό του. Τοποθέτησε μια σειρά νέα πρόσωπα, προσωπικές εφεδρείες του Αλέξη Τσίπρα, για να διαχειριστεί μαζί τους την επόμενη μέρα από την ήττα στις βουλευτικές εκλογές. Για τους ανέργους και τους συνταξιούχους δεν έχει σημασία ποιος τους εξαπατά και καταστρέφει τη ζωή τους, ο κ. Κατρούγκαλος ή η διευθύντρια του γραφείου του που έγινε Υπουργός. Εγκλωβίζει εσωκομματικούς αντιπάλους, με χαρακτηριστική περίπτωση τον Πάνο Σκουρλέτη, που επιβεβαιώνουν την αναξιοπιστία τους. Η εμμονή τους σε ιδεοληπτικές θέσεις ενάντια στις αποκρατικοποιήσεις ξεπερνιέται από τη βουλιμία τους για εξουσία» αναφέρεται σε εσωκομματικό σημείωμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Επίσης, η Ν.Δ. εμμένει να συντηρεί το θέμα με τον δικηγόρο κ. Αρτεμίου και με δήλωσή της αναφέρει: «Ξεκινώντας τη θητεία του ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει την ευκαιρία να δώσει δείγμα γραφής. Να πει την αλήθεια για τις σχέσεις των κ. Τσίπρα και Παππά με τη Βενεζουέλα, τον Μαδούρο και το δικηγόρο των offshore και Panama papers κ. Αρτεμίου. Η σιωπή του πάντως, δεν θα είναι απάντηση. Καλό ξεκίνημα».

No comments:

Post a Comment