Tuesday 3 June 2014

«EΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΟ 6,6% ΣΕ 88 ΜΕΡΕΣ»

«EΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΟ 6,6% ΣΕ 88 ΜΕΡΕΣ»

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν έχει ανάγκη από προστάτες

«Το Ποτάμι δεν έχει ανάγκη από προστάτες» διεμήνυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι το κόμμα του δεν θα ακολουθήσει τις διαδρομές που υποδεικνύει ένα «πανικόβλητο σύστημα».

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι δεν έχει ανάγκη από προστάτες
Σε ανάρτησή του στο facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλά για το «ανοιχτό, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα» συνέδριο που ετοιμάζει το Ποτάμι στη Θράκη και χαρακτηρίζει «εκλογικό άθλο», το 6,6% σε 88 μέρες, ο οποίος λειτούργησε απελευθερωτικά για το κόμμα.

Σημειώνει ότι το συνέδριο πραγματοποιείται «γρηγορότερα απ' ό,τι πίστευαν οι φίλοι του και πιο αποτελεσματικά απ' όσο ήλπιζαν οι αντίπαλοί του» και καλεί τους πολίτες να στείλουν τις απόψεις του για τα προβλήματα της χώρας.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:
«Φίλοι ξεκινάμε
ξεκινήσαμε ήδη δηλαδή, αλλά αυτή τη φορά θέλω να σας το φωνάξω και εγώ.
Το Ποτάμι, γρηγορότερα απ' ό,τι πίστευαν οι φίλοι του και πιο αποτελεσματικά απ' όσο ήλπιζαν οι αντίπαλοί του ετοιμάζει κιόλας ένα ανοιχτό, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, συνέδριο.
Ο εκλογικός μας άθλος – 6.6% σε 88 μέρες, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καθόλου «παλιά υλικά» - δεν μας βάρυνε, αντίθετα λειτούργησε απελευθερωτικά.
Ήδη εκατοντάδες φίλοι έχουν στείλει συγκεκριμένες απόψεις στον διάλογο που ξεκίνησε για τα προβλήματα της χώρας, χιλιάδες μέλη ετοιμάζονται να στείλουν αντιπροσώπους στο ανοιχτό συνέδριο της Θράκης.
Επισημαίνουν, προτείνουν, διορθώνουν. Ένας ζωντανός οργανισμός, απέναντι σε αραχνιασμένους εγκεφάλους που γκρινιάζουν και μεμψιμοιρούν.
Από τις 26 Φεβρουαρίου περπατώ, ακούω, απαντώ σε όλα τα σημαντικά. Όμως την όρεξη και την ορμή μου τη δίνετε εσείς. Δεν είναι τυπικό αυτό που σας γράφω. Είναι ακριβώς αυτό που νιώθω. Συνεχίστε λοιπόν.
Αγωνιστείτε, δημιουργήστε, αμφισβητήστε.
Στείλτε τους καλύτερους στο συνέδριο. Εκφράστε επιτέλους αυτά που χρόνια σκεφτόσασταν.
Όπως είπα το βράδυ των εκλογών: «Το Ποτάμι δεν χρωστάει σε κανένα». Σήμερα θα πρόσθετα «το Ποτάμι δεν έχει ανάγκη από προστάτες». Δεν θα ακολουθήσουμε τις διαδρομές που μας υποδεικνύει ένα πανικόβλητο σύστημα.
Εσείς είστε το καινούργιο.
Απολαύστε το και ραντεβού στη Θράκη και σε όλα τα όμορφα που θα ακολουθήσουν.
Σταύρος»

No comments:

Post a Comment