Monday 5 May 2014

Ωμός εκβιασμός Βενιζέ

Ωμός εκβιασμός Βενιζέλου

17:04
Opening quote
Μόνον ως ωμός εκβιασμός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εκτίμηση του Β. Βενιζέλου ότι αν η Ελιά πάρει κάτω από 10% τότε δεν αποκλείεται να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση

Μόνον ως ωμός εκβιασμός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εκτίμηση του Β. Βενιζέλου ότι αν η Ελιά πάρει κάτω από 10% τότε δεν αποκλείεται να φύγει το ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη στο MEGA απαντώντας σε ερώτηση τι θα σημαίνει αν το ΠΑΣΟΚ πέσει κάτω από το 10%, είπε ότι σημασία έχει τι θα σημαίνει για τη χώρα, διευκρινίζοντας ότι σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει πρόβλημα κυβερνητικής σταθερότητας και κυβερνητικού προσανατολισμού. Και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν υπάρχει ερήμην του λαού και αναδείχθηκε το 2012 όταν όλα τα ζητήματα ήταν γνωστά σε όλους, σε αντίθεση με το 2009.
Εντάξει. Καταλαβαίνουμε την αγωνία όλων να μην υπάρξει πολιτική κρίση και να συνεχιστεί η προσπάθεια που γίνεται. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί το ΠΑΣΟΚ να εξαρτά την παρουσία του στην κυβέρνηση με το τι θα κάνει η Ελιά. Δεν καταλάβαμε δηλαδή. Από τη μια θέλει να μην καταρρεύσει η χώρα κι από την άλλη εκβιάζει σε στυλ «με ψηφίζετε αλλιώς θα πέσει η κυβέρνηση και θα πάμε σε εθνικές εκλογές».
Τι νέου είδους πολιτική είναι αυτή που πιέζεις τον κόσμο ο οποίος δεν θέλει αυτή την ώρα φασαρίες και πισωγυρίσματα να ψηφίζει την Ελιά; Και στο κάτω – κάτω αν πάμε σε εθνικές εκλογές οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι αυτοί που δεν θα βλέπουν τη Βουλή ούτε με το κιάλι. Και ο Βενιζέλος θα μείνει στην ιστορία ως ο καταστροφέας του κόμματος.
Αυτοί οι ωμοί εκβιασμοί δεν πρέπει να περάσουν στο όνομα της δήθεν σταθερότητας. Δεν μπορεί δηλαδή ο κόσμος να τρέχει να ψηφίσει τους απίθανους που επέλεξε ο Βενιζέλος γιατί έτσι θα διασωθεί το ΠΑΣΟΚ. Ας διαλυθεί να πάμε παρακάτω, να βάλουμε κάτω τα πράγματα και να δούμε τι θέλει η χώρα. Αν δεν θέλει ούτε το ΠΑΣΟΚ, ούτε τη ΝΔ, ούτε και τον ΣΥΡΙΖΑ τότε είναι καιρός για την πραγματική ανανέωση του πολιτικού συστήματος. Όχι να ψηφίσουμε Ελιά και να μας βγει το ΠΑΣΟΚ.    ANTINEWS

No comments:

Post a Comment