Tuesday 31 July 2012


Οδυνηρή εμπειρία
Χθες έγινε φανερό ότι οι απόψεις του πρωθυπουργού και των αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, διαφέρουν. Ο κ. Σαμαράς αντιλαμβάνεται και σωστά ότι η κυβέρνηση πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τηρήσει τις δεσμεύσεις και να ανακτήσει η χώρα στοιχειωδώς την αξιοπιστία της, ενώ οι κ. Βενιζέλος και Κουβέλης μπήκαν πάλι στη λογική μιας πολιτικής διαπραγμάτευσης που η άλλη πλευρά αρνείται. Να θυμίσουμε ότι η λαϊκή εντολή στην κυβέρνηση είναι να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ και τουλάχιστον ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα πρέπει να ξεχνά την οδυνηρή εμπειρία του όταν επιχείρησε ανάλογη τακτική ως υπουργός Οικονομικών.
Πείτε μας τη γνώμη σας
Σχόλια
Το μήνυμα της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ να το στείλετε στους αρχηγούς κομμάτων και να το προβάλλετε ως κύρια είδηση στην εφημερίδα, ραδιόφωνο, τηλεόραση
Διότι αυτό είναι που βλέπουμε όλοι εκτός από τους κωφούς και τυφλούς Βενιζέλο, Κουβέλη, τον υπουργό απαιδευσίας και συνδικαλιστών, και λοιπούς τάχα υπουργούς και άλλα τάχα του λαού κόμματα. Αφού όλοι αυτοί οι πολιτικοί αντιπρόσωποι των συνδικαλιστών δεν μπορούν να πάρουν την παραμικρή ουσιαστική απόφαση αλλαγής, όλοι καταλαβαίνουμε γιατί δεν θέλουν να κυνηγήσουν τη φοροδιαφυγή, να πάρουν τους νόμιμους φόρους από τα εκατομμύρια των βρώμικων ή μαύρων χρημάτων του εξωτερικού αλλά μπορούν από τους φτωχούς πολλές φορές να τους ξαφρίσουν - ή να καθαρίσουν πολλά άλλα σάπια δυσώδη μέρη (ΔΕΚΟ κλπ) που σαν γάγγραινα τρώει τη χώρα - διότι πολύ απλά δεν θα κυνηγήσουν ποτέ τον εαυτό τους. Διότι είναι μέρος της γάγγραινας...
Σχολίασε ο/η Λαού φωνή | 
ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ...
Και ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, που φαγωθηκε να δειξει το "αναστημα" του αντι να κοιταξει το συμφερον της χωρας, οταν δεν ειχαμε αλλη εκλογη.
Και ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ, που νομιζει οτι με αερα κοπανιστο σε αριστερο-μπουρδολογια τυλιγμενη, μπορει να πουληθει σε ... "κοθτοφραγκους"
Ο πλεον κακομοιρης ειναι ομως ο ΣΑΜΑΡΑΣ και το "ΕΜΠΕΙΡΟ" επιτελειο της ΝΔ ... Οχι μονον γιατι ξεβρακωνονται μετα απο τους τοσο ακριβους για την χωρα Δον-Κιχωτισμους τοςυ. Χειριτερα, γιατι τον ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ακριβως εκεινοι, που ο τυχοδιωκτης επι δυο χρονια τους το επαιζε νταης .... !
Γιατι απατωνται οσοι νομιζουν, οτι οι "κοθτοφραγκοι" ξεχνανε με τι κουμασια εχουν αν κανουν! Περασαν αυτα!
Τετοιοι κακομοιρηδες, λοιπον, με τα ηνια της χωρας στα χερια! Και οπως ειχε πει και ο Τσωρτσιλ, ο καθε λαος αξιζει την κυβερνηση που τον κυβερνα!
Αυτος, λοιπον, ο ΛΑΟΣ ειναι ο πλεον κακομοιρης ...
Σχολίασε ο/η amerikanos | 
H Ellada vrisketai sto stavrodromi:
Plouralistiki Dimokratiki Koinwnia (koutsa strava) i Laiki Dimokratia (swsta).
Apofasiste Kyrioi, ti thelete? Sigouria, Dimosio-ypalliliki, Komissarious stin Oikonomia kai allou kai telika Sovietopoiisi, i kati allo?
Mou kanei entypwsi pou olo logia eimaste kai kaneis den leei tin skafi skafi kai ta syka syka.
Exei kai ta kala tis i Kouva, den lew; ekana arketes fores diakopes ekei...piga kai stin Havanna, gia Touristes einai Paradeisos. Gia tous Kouvanous den xerw, olo me kati ploiaria thalassopnigwntai na pane stin Flwrida kai tous trwne oi Karxaries...
Σχολίασε ο/η XT | 
Επιτέλους έπεσαν οι μάσκες. Ο Βενιζέλος πρώην υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης Παπαδήμου, που νομοθέτησε όλους τους εφαρμοστικούς νόμους του μνημονίου και δεν εφήρμοσε κανένα,ο υπουργος που ανέβαλε επί πέντε μήνες την υποβολή δηλώσεων εισοδήματος για να μην χρεωθεί το πολιτικο κόστος εξακολουθεί να εμπαίζει τον λαό και να παίζει με την επιστροφή της χώρας στη δραχμή. Όμως ακόμη και τότε θα χρειαζόταν η χώρα ισοσκελισμένο προϋπολογισμό και προφανώς τα μνημονιακά μέτρα. Όσον αφορά τον Κουβέλη πάντα ασήμαντος και ιντριγκαδόρος . Παίζει και τον ρυθμιστή τώρα με το 6% που έχει και νομίζει ότι είναι δικό του.
Η Κυβέρνηση πρέπει να κοιτάξει το μέλλον της Ελλάδος. Οι αποφάσεις είναι δύσκολες αλλά γνωστές και η καταστροφή έρχεται με ταχύτητα φωτός. Ας μην λένε όμως μετά ότι δεν ήξεραν. Αν θέλουν οι συνκυβερνώντες ας μην ψηφίσουν.
Σχολίασε ο/η Sok | 
Για ποιά χαμένη αξιοπιστία μιλάτε? Είμαστε αναξιόπιστοι επειδή δεν μπορέσαμε να συγκρατήσουμε το έλλειμμα το 2009 εν μέσω κρίσης ? Αυτό έγινε από Γερμανία και Γαλλία στις καλές εποχές! Ή μήπως επειδή δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε με εξωπραγματικούς ρυθμούς ένα πρόγραμμα,που όχι μόνο "δεν βγαίνει",αλλά καταστρέφει με γεωμετρική πρόοδο την οικονομία μας και εξαθλιώνει τη μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού ? Ας σταματήσουν πλέον αυτές οι ύποπτες προετοιμασίες του κλίματος για τα χειρότερα. Διότι η αμείλικτη αλήθεια είναι ότι το Βερολίνο,εκμεταλλευόμενο την αδύναμη θέση μας ως οφειλετών, επέβαλε ποινές. Με περικοπές μισθών και συντάξεων σκότωσε την ενεργό ζήτηση και με την υπερφορολόγηση σκότωσε τα έσοδα του κράτους από φόρους, με αποτέλεσμα το θανάσιμο
σπιράλ μιας ύφεσης χωρίς πάτο!
Όσο για την "αξιοπιστία" μας,μην ανησυχείτε. Η απόλυτη "υποταγή" του κ. Σαμαρά,την
εγγυάται,ενώ τους έτερους δύο δεν τους παίρνει να την χαλάσουν τη δουλειά από τώρα. Τουλάχιστον μέχρι τα πρώτα...γιαούρτια !
Σχολίασε ο/η Φιλέας Φογκ | 
Είμαι 25 χρόνια ιδιωτικός υπάλληλος. Δεν φοροδιαφεύγω! Πληρώνω τα ρουσφέτια των πολικών και τη γραφειοκρατία που έχουν δημιουργήσει για να δικαιολογούν τις θέσεις των ψηφοφόρων τους άλλα 25 χρόνια. Θέλουν να πάρω σύνταξη στα 67 όταν θα έχω, εάν προλάβω, 43 χρόνια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ εργασίας! Κι όλα αυτά για να μη πειράξουνε τους δικούς τους! Να μην ενοχλήσουν αυτούς που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος κάθε επενδυτή.
Απαιτώ άμεσα μέτρα, κατάργηση οργανισμών εξυπηρέτησης ψήφων και ψηφιοποίηση ολόκληρου του δημοσίου τομέα.
Απαιτώ δικαιοσύνη και παιδεία.
Απαιτώ επικουρική εργασία όλων όσων πήραν συντάξεις από τα σαράντα τους και μετατάξεις δημοσίων υπαλλήλων όχι με κριτήριο τις τοποθετήσεις από τον ρουσφετο-πολιτικό τους, αλλά με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές τους.
Να συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι υπάρχει εργατικό δυναμικό στην Ελλάδα. Να φτιάξουμε πεζοδρόμια, κήπους και δρόμους να φυλάσσουμε τα σχολεία να καθαρίζουμε τις παραλίες και τα πάρκα.
Παρακαλώ πείτε στους πολιτικούς μας ότι η ανέχεια έχει τα όριά της. Με έχουν ήδη πτωχεύσει. Εάν με αναγκάσουν να βγω στους δρόμους, η πολιτική καταστροφή τους θα είναι δεδομένη!
Σχολίασε ο/η Dionyssis | 
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ¨ΘΛΙΒΕΡΑ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,ΕΜΑΘΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΝΤΕΛΦΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ. ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΟΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ. ΑΣ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΕ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΕ 70%. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΣ ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ , ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΖΟΦΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Σχολίασε ο/η ΓΙΑΝΝΗΣ | 
Κασσανδρα και ΝΕΜΕΣΙΣ για μια φορα συμπιπτουν. Απολυτως !!
Σχολίασε ο/η NEMESIS | 
οι ελληνες πολιτικοι δειχνουν για χιλιοστη φορα ποσο ασχετοι ειναι με την πραγματικοτητα.
Βενιζελος και Κουβελης να κοιταξουν να στηριξουν την κυβερνηση συνεργασιας γιατι θα τους παρει και θα τους σηκωσει!!!!!
Οποιος πολιτικος συμβαλει στο να πεταχτει η Ελλαδα απο το ευρω (μονο και μονο για να μην χρεωθει το πολιτικο κοστος και κοιταζοντας μονο τα μικροκομματικα του συμφεροντα) ας μετακομισει μονιμα (μια και καλη) στο εξωτερικο και ας μην τολμησει να ξαναερθει στην Ελλαδα. Μονο αυτο θα πω και ο νοων νοειτω.
Σχολίασε ο/η Λυσεις για την Ελλαδα | 
Η Λαϊκή Εντολή σύμφωνα με τις δύο τελευταίες κοινοβουλευτικές εκλογές του τ.ε. ήταν τόσο σαφής που δεν επιδέχεται ερμηνείες ή "παρερμηνείες". Βεβαίως η Χώρα να παραμείνει στο Ευρώ.Ταυτόχρονα όμως να απαλλαγεί από βαρβαρότητες αντιλαϊκών "μνημονίων", να ανασάνει ο κόσμος απ όσα συνέβησαν την περίοδο 2009-2011/12, να σταματήσουν χαράτσια, έκτακτες εισφορές και άλλα επαχθέστατα, να σταματήσει η "εθνική κατάθλιψη" (Α.Σαμαρά) και να αποφευχθεί με κάθε θυσία η διάλυση του κοινωνικού ιστού. Αυτά σε γενικές γραμμές ανέθεσε ο Ελληνικός Λαός στους νυν κυβερνώντες που έχουν την τάση να "ερμηνεύουν" κατά το δοκούν τις σαφέστατες εντολές των Ελλήνων προς αυτούς.Τα "χαράτσια" ζουν και βασιλεύουν προς δόξα και δικαίωση όσων τα δημιούργησαν, οι έκτακτες βάναυσες εισφορές ισχύουν κυριαρχικά, η ελεεινή φορολογία επικρατεί σταθερά και το παραμύθι που πλάσαρε η τότε κυβέρνηση Γεωργίου Α. Παπανδρέου (2009-2011) για τη "σωτηρία της Χώρας" συνεχίζεται."Τώρα σας σώζουμε.Σκάστε και πληρώστε" ! Το γνωστό "τροπάριο" ανά τρίμηνο που εξαγρίωσε κάθε Ελληνική ψυχή και σήμερα ο ΄Ελληνας μόλις ακούει τη λέξη "πολιτικός" βγάζει άφτρες. Με συνέχεια τέτοιων "πολιτικών" θάχουμε σίγουρες τις "οδυνηρές εμπειρίες"! Η απαξίωση πολιτικών και πολιτικής θα ολοκληρωθεί με αποκλειστικά δική τους υπαιτιότητα. Τα λεγόμενα "΄Ακρα" θα γίνουν το καταφύγιο των αδικημένων και αγανακτισμένων.Η Κοινωνία που ξέραμε θα αποτελέσει παρελθόν. Αν συνεχίσουν οι παρερμηνείες της Λαϊκής Βούλησης, οι εμπαιγμοί των Ελλήνων από πολιτικούς και πολιτικές, οι βάρβαρες "μνημονιακές συνήθειες" για οικονομική αφαίμαξη του Ελληνικού Λαού, τότε τα χειρότερα είναι μπροστά και όποιος δεν το βλέπει είναι ή βραδύνους ή "κακής βουλής άνθρωπος".Ο κ.Α.Σαμαράς δεν στηρίχτηκε για να συνεχίσει τη οικονομική και εν γένει πολιτική του Γ.Α.Παπανδρέου αλλά για να μας οδηγήσει στο ξέφωτο της απελευθέρωσης μας απ τα "φορτία τα βαρέα και τα δυσβάστακτα" που μας φόρτωσαν προκάτοχοι του.Αν δε μπορεί να τηρήσει το λόγο που μας έδωσε, αν δε μπορεί να τα καταφέρει, αν δε θέλει να υπακούσει επακριβώς την Εντολή που του έδωσαν οι ΄Ελληνες σαν πρώτο κόμμα, τότε ας φύγει έντιμα.Θυμόμαστε τι έλεγε σαν αντιπολίτευση, θυμόμαστε τι είπε προεκλογικά, θυμόμαστε πως ζήτησε την εμπιστοσύνη μας.Αναμένουμε να τηρήσει το λόγο του άμεσα.Πολυτέλεια για περίοδο χάριτος, δεν έχουμε.-
Σχολίασε ο/η Ιωάννης Α. Μελισσείδης | 
  12  >>>

Υποβολή νέου σχολίου

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.
Δημοσίευση : 31 Iουλίου 2012
Share















Όροι χρήσης | Προστασία προσωπικών δεδομένων | Company profile | Eπικοινωνία | Site map Προσφορές
© 2012 H KAΘHMEPINH All rights reserved.

No comments:

Post a Comment