Friday 30 January 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ - ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ; Ο αποκαλυπτικός διάλογος Τσίπρα - Ντάισελμπλουμ Η "σύγκρουση" Αθήνας - Βρυξελλών αποτυπώνεται και στον σύντομο διάλογο που είχε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Ντάισελμπλουμ. Ο αποκαλυπτικός διάλογος Τσίπρα - Ντάισελμπλουμ Ο πρωθυπουργός είπε ότι η Ελλάδα εφαρμόζει εδώ και μια τετραετία ένα αποτυχημένο πρόγραμμα που έκανε τον λαό να υποφέρει άδικα, παραπέμποντας στους αριθμούς για το χρέος, την ανεργία και τη φτώχεια, με τον πρόεδρο του Eurogroup να δηλώνει πως δεν έχει την ίδια άποψη και να καλεί τον κ. Τσίπρα να απαντήσει εάν η Αθήνα θα ζητήσει παράταση του προγράμματος, για να λάβει την απάντηση ότι το πρόγραμμα αυτό απορρίφθηκε από την ετυμηγορία του ελληνικού λαού. Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε στον Ολλανδό αξιωματούχο ότι θα στηριχθούν οι αδύναμοι και η οικονομία, χωρίς να επιστρέφει η Ελλάδα στην εποχή των ελλειμμάτων. Πηγή: Mega

Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ - ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ;

Ο αποκαλυπτικός διάλογος Τσίπρα - Ντάισελμπλουμ

Η "σύγκρουση" Αθήνας - Βρυξελλών αποτυπώνεται και στον σύντομο διάλογο που είχε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Ντάισελμπλουμ.

Ο αποκαλυπτικός διάλογος Τσίπρα - Ντάισελμπλουμ
Ο πρωθυπουργός είπε ότι η Ελλάδα εφαρμόζει εδώ και μια τετραετία ένα αποτυχημένο πρόγραμμα που έκανε τον λαό να υποφέρει άδικα, παραπέμποντας στους αριθμούς για το χρέος, την ανεργία και τη φτώχεια, με τον πρόεδρο του Eurogroup να δηλώνει πως δεν έχει την ίδια άποψη και να καλεί τον κ. Τσίπρα να απαντήσει εάν η Αθήνα θα ζητήσει παράταση του προγράμματος, για να λάβει την απάντηση ότι το πρόγραμμα αυτό απορρίφθηκε από την ετυμηγορία του ελληνικού λαού.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε στον Ολλανδό αξιωματούχο ότι θα στηριχθούν οι αδύναμοι και η οικονομία, χωρίς να επιστρέφει η Ελλάδα στην εποχή των ελλειμμάτων.
Πηγή: Mega

No comments:

Post a Comment