Tuesday 19 January 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 16:06 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 19.01.2016 : 18:29 Συζήτηση εφ' όλης της ύλης μεταξύ Τσίπρα - Μητσοτάκη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 

Συζήτηση εφ' όλης της ύλης μεταξύ Τσίπρα - Μητσοτάκη

ΔΩΡΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Να επικεντρωθεί ο πολιτικός διάλογος ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση στα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την πορεία της χώρας και να σταματήσει η μικροπολιτική αντιπαράθεση για θέματα όπως οι αλληλοκατηγορίες για διορισμούς και πελατειακό κράτος, ζήτησε ο πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας από τον πρόεδρο της Ν.Δ., κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στη μεταξύ τoυς συνάντηση, νωρίτερα, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Τσίπρα, ο πρωθυπουργός έκανε μια σφαιρική ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα και είπε στον κ. Μητσοτάκη ότι αναμένει την τοποθέτησή του σε μια σειρά από αυτά, όπως για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, για την προοπτική της διαπραγμάτευσης, ότι περιμένει να ακούσει την δική του πρόταση για το ασφαλιστικό, αλλά και για το νομοσχέδιο για τη Δημόσια Διοίκηση. Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα της συγκρότησης του νέου ΕΣΡ, όπου έχει καταγραφεί διαφορετική προσέγγιση, ενώ, τέλος, η ενημέρωση αφορούσε τα εθνικά ζητήματα και τις τελευταίες εξελίξεις σε αυτά.
Οι συνεργάτες του κ. Τσίπρα κάνουν λόγο για συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού, σπεύδουν, ωστόσο, να επισημάνουν ότι δεν πέρασε απαρατήρητο ότι λίγες ώρες πριν την πραγματοποίησή της, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., Γιώργος Κουμουτσάκος, έσπευσε να επιτεθεί στην κυβέρνηση για το θέμα των μετακλητών.

No comments:

Post a Comment