Friday 23 October 2015

Ολα όσα έγιναν στη νυχτερινή έξοδο Ολάντ - Τσίπρα

ΣΤΟ «GAZARTE» ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ολα όσα έγιναν στη νυχτερινή έξοδο Ολάντ - Τσίπρα

Μια αθηναϊκή βραδιά με γαλλικούς ήχους απόλαυσαν στον δυναμικό, νεανικό χώρο του Κεραμεικού «Gazarte», χθες αργά το βράδυ, ο Φρανσουά Ολάντ και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ολα όσα έγιναν στη νυχτερινή έξοδο Ολάντ - Τσίπρα
Από το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο οι κ. Ολάντ και Τσίπρας αναχώρησαν με το ίδιο αυτοκίνητο για τον γνωστό πολυχώρο στο Γκάζι, όπου το μελωδικό μενού είχε κυρίως γαλλική μουσική ως ένδειξη φιλοξενίας στον Γάλλο πρόεδρο.
Στον δεύτερο όροφο και μακριά από τις κάμερες, οι δύο ηγέτες είχαν μια χαλαρή συζήτηση, αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για τη σχέση του γαλλικού με τον ελληνικό πολιτισμό σε όλα τα επίπεδα - στην παρέα τους μεταξύ άλλων δύο υπουργοί, οι κ. Μπαλτάς, Ξυδάκης, o πρώην βουλευτής και πανεπιστημιακός κ. Τσουκαλάς αλλά και ο Λάκης Λαζόπουλος, οι κυρίες Καραΐνδρου, Μουτούση και Γουλιώτη.
Εγκυρότατες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι ο Φρανσουά Ολάντ, που ο ίδιος είχε ζητήσει να βρεθεί και να συνομιλήσει με νέους ανθρώπους σε ένα «στέκι» της Αθήνας, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και δεν έκρυψε στους συνομιλητές του ότι ήθελε να παραμείνει κι άλλο στον χώρο, αλλά σκεφτόταν το βαρύ πρόγραμμα της επόμενης μέρας...
Τη μυστική διοργάνωση της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου είχε η γαλλική πρεσβεία που σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου έκλεισε το ραντεβού, «έξω» από την επίσημη ατζέντα της διήμερης επίσκεψης του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα

No comments:

Post a Comment