Friday 24 August 2012

Μεγάλη η απήχηση της έκθεσης του Κ. Ευαγγελάτου
24/08/2012

Με επιτυχία συνεχίζεται στη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa ΡΟΔΟΠΗ, η έκθεση ζωγραφικών έργων του Κώστα Ευαγγελάτου και η έκθεση τμήματος της μόνιμης συλλογής έργων σύγχρονων Ελλήνων και διεθνών εικαστικών καλλιτεχνών που θα διαρκέσουν μέχρι και τις 30 Αυγούστου. 

Πολλοί φιλότεχνοι και άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών έχουν επισκεφθεί τον εκθεσειακό χώρο που ίδρυσε ο Κώστας Ευαγγελάτος πριν από 12 χρόνια, στηριζόμενος αποκλειστικά στην ιδιωτική του πρωτοβουλία και επιτυγχάνοντας από την αρχή να συγκαταλέγεται από έγκυρα έντυπα και κριτικούς τέχνης στα σημαντικής εμβέλειας εικαστικά δρώμενα της θερινής περιόδου. 

Πρόσφατα ο Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Χαρτουλιάρης κατά την οληγοήμερη παραμονή του στην Κεφαλονιά επισκέφθηκε τη Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa ΡΟΔΟΠΗ. Ο πατήρ Νικόλαος ανέθεσε πριν από τρία χρόνια στον Κώστα Ευαγγελάτο τη φιλοτέχνηση τοιχογραφίας στο Ιερό Προσκύνημα του Γολγοθά στον μεγάλο Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στον Κοκκιναρά της Κηφισιάς. Ο καλλιτέχνης απέδωσε με το προσωπικό του στύλ το τοπιογραφικό περιβάλλον του Γολγοθά και έλαβε επαινετικές κριτικές για το υποβλητικά συμβολικό εικαστικό αποτέλεσμα, αφιερώνοντας την εργασία του στη μνήμη των γονέων του.    www.elzoni.gr

Ο χώρος είναι επισκέψιμος από Τετάρτη μέχρι και Σάββατο βράδυ από τις 8μμ- 10μμ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

No comments:

Post a Comment