Thursday 18 October 2012


«Τρισάθλιους και υπάνθρωπους» χαρακτήρισε τους παράνομους μετανάστες βουλευτής της Χ.Α.

NAFTEMPORIKI.GR Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012 15:48
Τελευταία Ενημέρωση : 18/10/2012 15:50
Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια χαρακήρισε τους παράνομους μετανάστες «τρισάθλιους υπάνθρωπους που κουβαλούν αρρώστιες».
«Τρισάθλιους υπάνθρωπους που κουβαλούν αρρώστιες» αποκάλεσε τους παράνομους μετανάστες η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια.
Κατά τη συζήτηση ερώτησης για την ψήφο των ομογενών, η βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε ότι είναι ντροπή «να ελληνοποιούνται παράνομοι μετανάστες με τον κατάπτυστο νόμο Ραγκούση» όταν στερείται το δικαίωμα ψήφου από Ελληνες ομογενείς.
«Είναι δυνατόν να βγαίνουν δήμαρχοι με τις ψήφους λαθρομεταναστών που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα του Πλάτωνος και των φιλοσόφων και να εξισώνετε του ομογενείς μετανάστες με κάθε λογής υπάνθρωπο που εισβάλλει στη χώρα μας με τις κάθε λογής αρρώστιες που κουβαλάει», διερωτήθηκε η κ. Ζαρούλια, προκαλώντας την αντίδραση του προεδρεύοντος του Σώματος Γιάννη Δραγασάκη.
Θα τα πείτε αυτά και στο Συμβούλιο της Ευρώπης ρώτησε τη βουλευτή ο κ. Δραγασάκηκς και ζήτησε να σταλούν στην Διάσκεψη των προέδρων τα πρακτικά με την ομιλία της.

1 comment:

  1. Δεν είναι ολοι οι παράνομοι υπάνθρωποι και τρισάθλιοι, αναμεταξύ τους υπάρχουν άνθρωποι ,ανεξάρτητα απο το αν επιθυμεί η όχι το κρατος την παραμονή τους . δεν γενικεύονται τά θέματα αυτά,λύνονται πάντα σε .....χωρίς ακρότητες.

    ReplyDelete