Tuesday 22 September 2015

Αδωνις: Δεν είναι στα σχέδιά μου η αρχηγία της ΝΔ

«ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ»

Αδωνις: Δεν είναι στα σχέδιά μου η αρχηγία της ΝΔ

Δεν σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία της ΝΔ ξεκαθάρισε σήμερα ο βουλευτής του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας πως το θέμα είναι «να συζητήσουμε τι ΝΔ θέλουμε»

Αδωνις: Δεν είναι στα σχέδιά μου η αρχηγία της ΝΔ
«Δεν έχω αυτή τη στιγμή τέτοιου είδους σχέδια, το μείζον δεν είναι να προστεθεί άλλος ένας ενδιαφερόμενος, αλλά να συζητήσουμε τι Νέα Δημοκρατία θέλουμε» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στο Star.
«Δεν μ΄ αρέσει η “πασαρέλα” των υποψηφίων, ούτε θα χαρώ αν δω μία διαδικασία με πολλούς υποψηφίους, δηλαδή 10-15, γιατί φοβάμαι ότι αυτό θα "τραυματίσει" την παράταξη» συμπλήρωσε. 
Πρόσθεσε ότι θέλει να δει ποιοι θα είναι υποψήφιοι, να δει με ποιον μπορεί να έχει προσωπική ταύτιση, ενώ στο ερωτηθείς τις θα έκανε αν κατέβαινε ως υποψήφιος ο Αντώνης Σαμαράς, είπε πως θα τον στήριζε.
Υπογράμμισε ότι θα ήθελε να δει από τη ΝΔ να υπερασπίζεται τις ιδέες της φιλελεύθερης Δεξιάς, όπως αυτές εκφράζονται στην Ευρώπη και επισήμανε ότι «το εκλογικό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό εάν οι 200.000 ψηφοφόροι που ψήφισαν την Νέα Δημοκρατία τον Ιανουάριο, δεν επέλεγαν την αποχή την Κυριακή».

No comments:

Post a Comment