Friday 9 November 2012


Καθυστερεί η επίλυση των προβλημάτων

Υπαρκτός ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από τo ευρώ, σύμφωνα με την Moody’s

  (Φωτογραφία:  Reuters )
  • 0
Aθήνα
Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ παραμένει υπαρκτός κίνδυνος για την Ευρωζώνη και εάν επιβεβαιωνόταν θα δημιουργούσε ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός, εκτιμά ο Υβ Λεμέ, γενικός διευθυντής της Moody’s Investors Service.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, ο γενικός διευθυντής της Moody’s αποσαφήνισε πως οι πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να δίνουν περισσότερο χρόνο στους πολιτικούς.
Ξεκαθάρισε δε πως η οριστική επίλυση των οικονομικών προβλημάτων της Ευρώπης θα έλθει μετά από πολλά χρόνια, καθώς δεν υπάρχει καμία γρήγορη λύση.
Για την Ισπανία, ο Υβ Λεμέ σημείωσε ότι οι προοπτικές ανάπτυξής της θα αποτελέσουν το κλειδί για το μέλλον της πιστοληπτικής αξιολόγησης της χώρας.
Τέλος, προανήγγειλε πως η Moody’s Investors Service σε λίγες εβδομάδες δημοσιοποιήσει την αξιολόγησή της για τη Γαλλία.
Newsroom ΔΟΛ

1 comment:

  1. Ενιοι ευρωπαίοι με τις δηλώσεις τους παίζουν παιχνίδια με τον χρόνο δημιουργώντας αμφιβολίες για τις προθέσεις τους σε ο,τι αφορά την καταβολή των δισ κατά τα συμπεφωνημένα. διαισθάνονται αραγε οτι παίζουν με την φωτιά καθ'ότι πολλά δύνανται να συμβούν στον μεταβαλλομενο κόσμο μας.

    ReplyDelete