Tuesday 6 November 2012


Είδε τον Βόλφγκανγκ Ντολτ

«Μήνυμα» Τσίπρα στο Βερολίνο μέσα από τη συνάντηση με τον Γερμανό πρέσβη

Web only
06/11/2012  19:48
1
 
Ads by Google
New Invisible Hearing AidNew Custom Fit Invisible Hearing Aid. Find Out If It's Right For Youwww.InvisibleHearingAid.ca



Την ευκαιρία να αναπτύξει στον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα, τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερνή κατάσταση της χώρας και για την καλπάζουσα κρίση, είχε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνάντησή του με τον κ. Βόλφγκανγκ Ντολτ, έπειτα μάλιστα από αίτημα του δεύτερου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο δ' αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Γιάννης Δραγασάκης, διήρκεσε μία ώρα και εστιάστηκε στην οικονομική κρίση, στο αδιέξοδο του εφαρμοζόμενου προγράμματος και στις εναλλακτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Από την πλευρά των κυρίων Τσίπρα και Δραγασάκη, σύμφωνα με την ανακοίνωση, επισημάνθηκε ότι η εφαρμογή του νέου πακέτου λιτότητας που προβλέπει το υπό ψήφιση νομοσχέδιο, καθώς και ο προϋπολογισμός, «θα οδηγήσουν σε νέα ελλείμματα και περαιτέρω απαιτήσεις για νέες περικοπές δαπανών, μισθών, συντάξεων και του βιοτικού επιπέδου του ελληνικού λαού».
Ακόμη, τονίστηκε η μη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και η ανάγκη αντιμετώπισής του στο πλαίσιο μιας συνολικής ευρωπαϊκής ρύθμισης, όπως έχει προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, μέσα από ειδική ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής.   proto thema

No comments:

Post a Comment