Thursday 31 January 2013

  • √ Εκδηλωση ενδιαφέροντος για μαρίνες και απο τον Σείχη του Κατάρ!
  • Στο δίκτυο μαρίνων πολυτελείας, η μαρίνα Αργοστολίου μαζί με την Μύκονο, 
  • ενώ στα δίκτυα hub  περιλαμβάνονται το Ληξούρι και η Αγία Ευφημία!
 11.jpg
  Σε σχετικό ρεπορταζ για το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Κατάρ, μεταξύ άλλων και όσο αφορά τα θέματα του τουρισμού, το tourism lobby γράφει :

Στα πιο “δικά” μας, όπως είπαμε συμμετοχές με ενδιαφέρον σε τουρισμό - πλην φυσικά της υπουργού μας - είναι εκείνες του Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, του Ευτύχη Βασιλάκη και σήμερα προσθέτουμε και τον Χ. Ιωάννου, που μπορεί να βρίσκεται εκεί με core business τις κατασκευές, έχει όμως και σημαντικά συμφέροντα στον τουρισμό.
Ενδιαφέρον εντονότερο από πλευράς Εμιράτων άρχισε να εκδηλώνεται για τα  αεροδρόμια, τα μεγάλα περιφερειακά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας, ξεκίνησε και μία συζήτηση και για το “Ελ. Βενιζέλος”. Εξέλιξη που δεν είχε μπει σε διαδικασία συζήτησης, έστω, μέχρι τώρα.
Σε υποδομές, σημαντικό ενδιαφέρον υπάρχει και για μαρίνες.
Θέμα συζήτησης, πάντως, από την πρώτη μέρα, στην ελληνική αποστολή ήταν τα σχόλια και τα εγκώμια του σείχη Αλ Θάνι και πρωθυπουργού του Εμιράτου για το Costa Navarino. 
Έλεγε στους πάντες ότι έχει το σκάφος του στην Ελλάδα - και ποιος δεν το ξέρει αυτό στην Ελλάδα, βέβαια - και κάποια στιγμή είχε επισκεφθεί το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα για να γευματίσει και τον... κέρασαν! 
Και όπως μας μετέφεραν, το έλεγε με τέτοιο τρόπο που έδειχνε ότι του είχε κάνει πραγματικά τρομερή εντύπωση!
Ε... σειρά του, τώρα!                 kefaloniapress

No comments:

Post a Comment