Friday 14 November 2014

Η γενιά των smartphones σαστίζει μπροστά στο φιλμ

«ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;»

Η γενιά των smartphones σαστίζει μπροστά στο φιλμ

Στην εποχή των iPad και των smartphones πόσο περίεργη μπορεί να φανεί στα παιδιά μια φωτογραφική μηχανή του 1990 με φιλμ; Οι αντιδράσεις τους είναι εντυπωσιακές!

Η γενιά των smartphones σαστίζει μπροστά στο φιλμ
Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube πριν από δύο ημέρες και έχει γίνει ήδη viral με πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές, παρουσιάζει μια ομάδα παιδιών με παλιές φωτογραφικές μηχανές.

Σε γενικές γραμμές, τα παιδιά δείχνουν εντυπωσιασμένα από την ογκώδη συσκευή, από το φιλμ που πρέπει να βάλουν μέσα στην κάμερα αλλά και από την όλη διαδικασία της φωτογράφησης.

Στην αρχή, τα παιδιά σκέφτονται πως αυτό το gadget παλιάς γενιάς είναι ενδιαφέρον: «Πάντα ήθελα να δω φιλμ» αναφωνεί ένα παιδί, ωστόσο φαίνεται πως όλα αλλάζουν άποψη όταν συνειδητοποιούν πως δεν μπορούν να δουν τη φωτογραφία που μόλις έβγαλαν σε πραγματικό χρόνο.

«Πρώτα πρέπει να πληρώσεις για την φωτογραφική μηχανή, μετά πρέπει να πληρώσεις για το φιλμ, μετά πρέπει να πας σε φωτογραφείο για να τις εμφανίσουν και μετά παίρνεις τις φωτογραφίες;» φωνάζει απογοητευμένος ένας άλλος από τους συμμετέχοντες ενώ κάποιο άλλο αναφωνεί: «Ποιος το φανταζόταν ότι θα ήταν τόσο δύσκολη δουλειά το να βγάλεις μια φωτογραφία;».
Πηγή: Huffington Post

No comments:

Post a Comment