Monday 16 February 2015

Απύθμενο θράσος από το κράτος ταραξίας που λεγεται Τουρκία! "Ενόχληση" για δηλώσεις Καμμένου

Απύθμενο θράσος από το κράτος ταραξίας που λεγεται Τουρκία! "Ενόχληση" για δηλώσεις Καμμένου

15.02.2015 | 13:07
Image
Το θράσος ποτέ δεν έλειψε από την Τουρκία. Οι δηλώσεις που αποδίδονται σε “κύκλους”του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την επίσκεψη του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην Κύπρο και τις δηλώσεις που έκανε εκεί αποδεικνύουν ότι η Άγκυρα δεν πρόκειται ποτέ να γίνει ένα κράτος συμβατό με την διεθνή νομιμότητα και είναι ορθότατη τη καχυποψία με την οποία έχει αρχίσει να αντιμετωπίζεται από την Δύση. Έστω και με καθυστέρηση πολλών ετών.

Σύμφωνα με τους “κύκλους” του τουρκικού ΥΠΕΞ λοιπόν οι δηλώσεις Καμμένου δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει “ανεύθυνη συμπεριφορά σε διμερές και περιφερειακό επίπεδο” και ότι δηλώσεις όπως αυτές που έκανε ο Έλληνας ΥΕΘΑ “δεν συνεισφέρουν στη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην ανατολική Μεσόγειο, την περαιτέρω ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων, την εν εξελίξει διαπραγματευτική διαδικασία στην κατεύθυνση δημιουργίας μιας νέας εταιρικής σχέσης στην Κύπρο».

Η Άγκυρα “ενοχλήθηκε” γιατί ο Καμμένος επανέλαβε το αυτονόητο ,ότι δηλαδή το κυπριακό ήταν και παραμένει πρόβλημα “εισβολής και κατοχής”. Είναι προφανές ότι στα διάφορα στάδια της επιχειρούμενης με το ζόρι “ελληνοτουρκικής φιλίας” η “πολιτική ορθότητα” …επέβαλλε σε πολλούς εδώ στην Αθήνα να αποφέυγουν να πουν να πουν τα αυτονόητα! Είναι καιρός στην Άγκυρα να συνηθίσουν στην αλλαγή, γιατί απ΄ ότι φαίνεται τα αυτονόητα θα λέγονται πλέον.

Η Τουρκία κράτος ταραξίας , με ύποπτη πλέον συμπεριφορά σ΄ ότι έχει να κάνει με τον ακραίο ισλαμισμό, είναι αστείο να κάνει μαθήματα διπλωματίας. Δεν είναι δυνατόν η Άγκυρα η οποία συμπεριφέρεται ως κοινός τραμπούκος στην περιοχή να κατηγορεί την Ελλάδα ότι …δυναμιτίζει το κλίμα, όταν την ίδια ώρα παρανομεί κατάφωρα εντός της κυπριακής ΑΟΖ, με την συνεχιζόμενη παρουσία του Barbaros. Η βαθειά περιφρόνηση της Άγκυρας για οτιδήποτε έχει σχέση με την διεθνή νομιμότητα την κατατάσσει στα κράτη που καλό θα ήταν να αποφεύγουν να ομιλούν για “διαπραγματευικές διαδικασίες” και “φιλίες”. Η ίδια της η ιστορία την οποία αποφεύγει ακόμη να αποδεχτεί είναι γεμάτη γενοκτονίες,αίμα και βία. Και η σύγχρονη παρουσία της στην διεθνή σκηνή δεν της επιτρέπει ούτε γι΄ αστείον να κουνά το δάχτυλο σε κανέναν.
Ενημερωθείτε για ότι συμβαίνει με ένα 
 στη σελίδα του onalert.gr

No comments:

Post a Comment