Saturday 9 November 2013

Μηταράκης: Πισώπλατο μαχαίρωμα η πρόταση μομφής

Μηταράκης: Πισώπλατο μαχαίρωμα η πρόταση μομφής

«Πισώπλατο μαχαίρωμα», χαρακτήρισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης, την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση, τονίζοντας πως τέτοιες «μικροκομματικές τακτικές» αδυνατίζουν το εσωτερικό μέτωπο στη χώρα.

Μηταράκης: Πισώπλατο μαχαίρωμα η πρόταση μομφής
«Η συγκυρία που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Κρίσιμη για τη χώρα και για τους πολίτες. Κι η κρισιμότητα των περιστάσεων επιβάλλει συσπείρωση και ενότητα» είπε ο κ. Μηταράκης.
Αφού έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του στον τομέα των επενδύσεων, ο κ. Μηταράκης αναφέρθηκε στην συνολική πολιτική της κυβέρνησης για να πει πως επετεύχθη ο στόχος της αποκατάστασης της αξιοπιστίας, μέσα στο 2013 η χώρα ξαναπατά στα πόδια της και η θέση της αλλάζει ενώ ο τρίτος και κρίσιμος στόχος, της ανάπτυξης της οικονομίας και της δημιουργίας θέσεων εργασίας θα τον πετύχουμε το 2014.
«Μπαίνουμε στην μετά Μνημόνιο εποχή» υπογράμμισε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχειρεί να σταματήσει την μεγάλη προσπάθεια «με ενέργειες όπως η πρόταση μομφής, κατά των υποψήφιων επενδυτών».ΕΘΝΟΣ

No comments:

Post a Comment